Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Disclaimer

Aan het gebruik van de site zijn bepaalde algemene voorwaarden verbonden, die hieronder worden beschreven. Door het louter gebruik maken van de site wordt u geacht deze algemene gebruikersvoorwaarden te aanvaarden. 
 

Stabroekmobiel tracht steeds de ter beschikking gestelde informatie volledig en nauwkeurig online te brengen en deze bij te werken. Ondanks deze inspanningen kunnen fouten voorkomen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de op of via de site verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal stabroekmobiel.be de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten. 

Stabroekmobiel kan niet garanderen dat de portaalsite volledig vrij van onderbreking zou zijn of niet door andere technische problemen kan worden getroffen.

  

Stabroekmobiel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de portaalsite of van de op of via de portaalsite ter beschikking gestelde informatie.

  

Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die op of via de portaalsite ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de portaalsite contacteren.

 

Stabroekmobiel kan links naar andere websites van overheden, instanties en organisaties bevatten waarover het geen enkele technische of inhoudelijke controle uitoefent. Daarom kan de gemeente Stabroek geen enkele garantie bieden over de volledigheid of de juistheid van de inhoud noch over de beschikbaarheid van deze websites. De gemeente Stabroek aanvaardt bijgevolg geen aansprakelijkheid voor enige rechtstreekse of onrechtstreekse schade die voortvloeit uit het raadplegen of het gebruik van de websites of van de ter beschikking gestelde info op de websites waarnaar u op of via de site wordt verwezen.

 

 

AANVERWANTE INFO


Zoeken