Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Opzet en doel

Doel van deze site: grote wegwerkzaamheden en hun impact op de lokale mobiliteit informeren

 

In Stabroek zijn enkele grote wegwerkzaamheden gestart en liggen er nog heel wat plannen klaar voor de komende jaren. Ondanks al die wegwerkzaamheden blijft Stabroek bereikbaar. Deze website brengt u actuele informatie en is bedoeld om de hinder bij wegwerkzaamheden zo veel mogelijk te beperken. Hiervoor is ook een periodieke e-mail nieuwsbrief aanwezig waarvoor u zich via de inschrijfpagina kan inschrijven of uitschrijven. Deze site is gekoppeld met facebook en twitter zodat op een eenvoudige en snelle manier informatie kan worden gedeeld.
Dit initiatief wordt genomen door het gemeentebestuur Stabroek en richt zich daarbij zowel tot Stabroekenaren, als bezoekers, ondernemers en hun klanten. Die krijgen niet alleen correcte en zeer actuele informatie aangereikt, maar komen er ook te weten hoe de verkeerssituatie is en welke omleidingen voorzien zijn.
U vindt de info over de projecten in de blauwe balk in het linkse navigatiemenu.

 

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker van deze site worden beschouwd. Indien u specifiek of persoonlijk advies nodig heeft, dient u hiertoe steeds de bevoegde diensten te raadplegen. Een overzicht van onze diensten vindt u op de website http://www.stabroek.be/.  

Voor ondernemers, bewoners en bezoekers

Ondernemers vinden op de site de meest actuele informatie over de bereikbaarheid van hun handelszaak evenals info over de planning en over wijzigingen in verband met de uitvoering van de werken. Er zijn ook enkele links. Als ondernemer kunt u uw klanten erop wijzen dat er op de website stabroekmobiel.be info staat met de meest optimale omleidingsweg naar uw handelszaak. Om u hierbij te ondersteunen reikt de gemeente enkele promotiemiddelen aan zoals een affiche en toonbank flyers waarmee u stabroekmobiel.be bekendheid kan maken. Deze promotiematerialen kan u gratis aanvragen bij de informatiedienst.

Overzicht alle wegwerkzaamheden

Hoewel de klemtoon van deze website ligt op de grootschalige wegwerkzaamheden willen we via dit kanaal ook een zo volledig mogelijk overzicht aanbieden van alle wegwerkzaamheden op het grondgebied met een impact op de bereikbaarheid. U vindt de info over alle projecten in de blauwe balk in het linkse navigatiemenu.

 

 

AANVERWANTE INFO


Zoeken