Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuwsarchief / Asfaltwerken Grote Molenweg

Asfaltwerken Grote Molenweg

Vanaf 8 augustus tot 19 augustus: geen doorgang voor het verkeer in Grote Molenweg wegens herstellingswerken en plaatsen van nieuwe toplaag asfalt.

De asfalteringswerken (aanleg nieuwe slemlaag en herstellingen aan de weg) in Grote Molenweg worden uitgevoerd in de periode van maandag 8 augustus tot en met in principe vrijdag 19 augustus. Tijdens de werken zal de Grote Molenweg afgesloten tussen +/- 7u00 en 17u00. Voor en na de werkuren is verkeer en parkeren door bewoners toegelaten (behalve waar het door herstellingswerken onmogelijk is).

Indien bewoners leveringen verwachten of werken aan hun woning laten uitvoeren in deze periode, gelieve dit te melden aan de dienst gemeentewerken via een mail gemeentewerken@stabroek.be of telefonisch 03 210 11 40. Er kunnen vervolgens afspraken gemaakt worden.

De uitvoeringstermijn bedraagt zonder tegenslag 10 werkdagen. Er wordt gestart met het affrezen van de huidige toplaag. Gevolgd door herstellingen op meerdere plaatsen. Geasfalteerd wordt in principe op de 10de werkdag (19 augustus). De werken zijn weersafhankelijk, indien het regent schuiven de asfaltwerken op. Tijdens de uitvoeringsperiode zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn.

 

Omleiding doorgaand verkeer/de Lijn tussen Hoevenen en Stabroek: deze wordt ingesteld via Kleine Molenweg. Om een vlotte en veilige verkeersomleiding te bewerkstelligen wordt van 08/08/2016 tot en met 20/08/2016 in de Kleine Molenweg een stilstaan- en parkeerverbod ingevoerd langs beide zijden van de straat.

 

Om de lijnbussen om te leiden zullen deze vanop Hoge Weg richting Stabroek centrum/Zandvliet rijden via ’s Hertogendijk (deel tussen Hoge Weg en Ettenhoven) en richting Antwerpen via Rijstraat naar Hoge Weg.

Bepaalde halten worden niet bediend: Hoge Weg (richting Antwerpen), Grote Molenweg (beide richtingen) en Dorpsstraat (beide richtingen, er is wel bediening voor de sneldienst uit Putte). Info aan de halten.

Zie ook Omleiding de Lijn.

 

AANVERWANTE INFO


Zoeken