Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuwsarchief / Een nieuw wegdek voor de N11 tussen Putte en Kapellen

Een nieuw wegdek voor de N11 tussen Putte en Kapellen

Van 3 tot en met 7 maart 2014, tijdens de krokusvakantie, voert het Agentschap Wegen en Verkeer van de Vlaamse overheid onderhoudswerken uit op de N11 (Kapelsestraat/Ertbrandstraat/Puttestraat) in Kapellen en Stabroek.

Tussen het kruispunt met de N122 (Kalmthoutsesteenweg) en het centrum van Putte krijgt het wegdek nieuw asfalt. Dat zal zorgen voor meer rijcomfort, wat ook het transport van en naar uw bedrijf, handelszaak of organisatie ten goede komt.

De N11 wordt voor deze werken gedurende een week afgesloten en er gelden omleidingen. In februari zijn er al voorbereidende werken zonder veel hinder. De asfalteringswerken op de N11 gebeuren in een periode waarin de wegenwerken op de N111 in Stabroek even stilliggen. Er zullen dus geen conflicterende omleidingen of extra hinder zijn.

Het Agentschap Wegen en Verkeer doet er alles aan om u zo goed mogelijk te informeren. Zo kunt u tijdig de nodige maatregelen nemen voor uw werknemers, leveranciers, bezoekers en klanten. In deze brief verneemt u meer over de timing van de werken en de tijdelijke omleidingen voor het verkeer. Een bereikbaarheidsadviseur staat tot uw dienst voor al uw vragen over de werken. 

 

N11 afgesloten tijdens de krokusvakantie

Van 3 tot en met 7 maart 2014 wordt het wegdek van de N11 vernieuwd over een afstand van ruim 3 kilometer. De werf bevindt zich tussen het kruispunt met de Kalmthoutsesteenweg (N122) en het centrum van Putte. Tijdens de werken wordt de N11 onderbroken en gelden er omleidingen voor het gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel steeds door.

Op 3, 4 en 5 maart wordt gewerkt op de N11 tussen de Kalmthoutsesteenweg (N122) en de Klinkaardstraat/Driehoek (N111).

Op 6 en 7 maart wordt gewerkt tussen het kruispunt met de Klinkaardstraat/Driehoek (N111) en het centrum van Putte (start van de zone met klinkers).

Op de kruispunten met de N122 en de N111 zelf wordt niet gewerkt.

Opgelet: asfalteringswerk is niet mogelijk bij regenweer. Bij slecht weer kan de timing nog wijzigen

 

De aannemer verwittigt u

De asfalteringswerken nemen de hele week van de krokusvakantie in beslag, maar de werf schuift op. De N11 zal dus geen vijf dagen lang volledig onbereikbaar zijn met de auto. De aannemer zal u tijdig laten weten op welke dagen u handelszaak, bedrijf of organisatie tijdelijk niet bereikbaar is met de wagen.

 

Tijdelijke omleidingen

Tijdens de krokusvakantie gelden er omleidingen voor het gemotoriseerd verkeer (u kan de kaartjes downloaden in de rubriek aanverwante info)

 

AfwikKapellen

afwikPutte

Enkele bussen van De Lijn volgen de route die geldt tijdens Putte Kermis:

Op 3, 4 en 5 maart volgt bus 720 een omleiding via Hoevenen en Stabroek. De sneldiensten 775 en 776 volgen geen omleiding.

Op 6 en 7 maart volgen lijn 720 en de sneldiensten 775 en 776 een omleiding zoals bij Putte Kermis met eindhalte in de Kasteeldreef.

Fietsers en voetgangers kunnen wel nog door.

 

Geen conflict met werken N111 in Stabroek

De asfalteringswerken op de N11 gebeuren in een periode waarin de wegenwerken op de N111 in Stabroek even stilliggen. Er zullen dus geen conflicterende omleidingen of extra hinder zijn. Op Driehoek en Hoogeind (N111) is er tussen 3 en 7 maart dubbelrichtingsverkeer mogelijk. Ontstaat er slecht weer zodat niet kan geasfalteerd worden, dan schuiven alle werven op totdat de asfalteringswerken achter de rug zijn.

 

Voorbereidende werken in februari

In februari wordt al voorbereidend werk gedaan op de N11: er worden verzakkingen weggewerkt in de goten en aan enkele bushaltes. Die bushaltes blijven tijdens de werken gewoon in gebruik. De N11 blijft toegankelijk, maar de laatste twee weken van februari rijdt het verkeer er beurtelings met tijdelijke verkeerslichten. De hinder door die ingrepen zal dus beperkt zijn

 

Bereikbaarheidsadviseur

Om de ongemakken voor u als ondernemer zoveel mogelijk te drukken, heeft het Agentschap Wegen en Verkeer een bereikbaarheidsadviseur aangesteld. Bij hem kunt u terecht met al uw vragen over de werken: ‘Blijft mijn zaak bereikbaar voor mijn klanten, leveranciers en personeel? Zal ik iedereen tijdig kunnen verwittigen? Welke impact zullen de omleidingen hebben op de werking van mijn bedrijf?’ U kunt de bereikbaarheidsadviseur mailen via bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be of bellen op 0477 477 476. Zijn team luistert naar uw vragen, bespreekt ze met de werfleiding en geeft u een zo concreet mogelijk antwoord. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf of winkel tijdens de werken zo goed mogelijk bereikbaar blijft.

 

AANVERWANTE INFO


Zoeken