Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuwsarchief / Rioleringsproject Lepelstraat-Oude Ertbrandstraat gestart

Rioleringsproject Lepelstraat-Oude Ertbrandstraat gestart

Laatste fase (tussen Jan Matstraat en Ertbrandstraat) van het project is van start gegaan. Einde werken medio juli 2017.

De gemeente Stabroek en de gemeente Kapellen voeren gezamenlijk het rioleringsproject in de Lepelstraat en Oude Ertbrandstraat (enkel het deeltje tussen Driehoek en antitankgracht) uit.

Uitvoering op het terrein gebeurt door SWECO (ontwerper) en de rioolbeheerders Aquafin (Stabroek) en Rio-link (Kapellen). Vooraf werden enkele nutswerken uitgevoerd in Oude Ertbrandstraat. 

 

Gestart werd op 17 oktober 2016 met de weg- en rioleringswerken in het deeltje Driehoek en aansluitend in het betrokken deel van Oude Ertbrandstraat.

De werken werden hier beëindigd in december 2016.

 

In februari is er gestart in de Lepelstraat. Er wordt gewerkt in 2 fasen (van Driehoek tot aan Jan Matstraat en van Jan Matstraat tot aan Ertbrandstraat).

De weg worden opgebroken en er wordt een gescheiden rioleringssysteem voor vuil water en regenwater aangelegd. Afgerond wordt met een nieuw wegdek.

Fase 1 (Lepelstraat): vanaf 27 februari - mei 2017: deel tussen Driehoek en Jan Matstraat.

Fase 2(Lepelstraat): vanaf 16 mei - juli 2017: deel tussen Jan Matstraat en Ertbrandstraat.

De verkeershinder zal zich beperken tot de betrokken straten Lepelstraat en het gedeelte van Oude Ertbrandstraat/Driehoek. In de mate van wat mogelijk zal zijn, is bewonersverkeer toegelaten.

Er is geen doorgaand verkeer mogelijk.

 

Meer info vindt u in het projectdossier.

 

AANVERWANTE INFO


Zoeken