Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuwsarchief / Rioleringsprojecten huisaansluitingen Veldstraat

Rioleringsprojecten huisaansluitingen Veldstraat

Bewoners in het project Veldstraat, Jan Matstraat en Moretuslei worden uitstel verleend tot 30/4/2019 om hun afkoppeling en keuringen in orde te maken.

Bij aanleg van nieuwe openbare riolering dient de inwoner zijn huisaansluiting voor huishoudelijk afvalwater af te koppelen en opnieuw aan te sluiten op het nieuwe, gescheiden stelsel voor afvoer van regen- en afvalwater.

 

Huishoudelijk afvalwater is afvalwater afkomstig van normale huishoudelijke activiteiten, sanitaire installaties, keukens, het reinigen van gebouwen zoals woningen, kantoren, plaatsen waar groot- of kleinhandel wordt gedreven, zalen voor vertoningen, kazernen, kampeerterreinen, gevangenissen, onderwijsinrichtingen met of zonder internaat, klinieken, hospitalen en andere inrichtingen waar niet besmettelijke zieken opgenomen en verzorgd worden, zwembaden, hotels, restaurants, drankgelegenheden, kapsalons en wassalons, waar de toestellen uitsluitend door het cliënteel zelf worden bediend.

Hemelwater of regenwater is de verzamelnaam voor regen, sneeuw en hagel, met inbegrip van dooiwater.

 

Het gemeentebestuur subsidieert de aanleg van een nieuw aangelegd gescheiden afvoerstelsel bij bestaande woningen. Download uw subsidieformulier onder het betrokken project (straatnaam).

 

Subsidieformulier Veldstraat, Jan Matstraat, Moretuslei

 

Melding 04/02/2019: bewoners wordt uitstel verleend tot 30/4/2019 om hun afkoppeling en keuringen in orde te maken.


 

Subsidieformulier Beukenlaan

Subsidieformulier Platanenlaan

 

 

Download het algemeen subsidiereglement betreffende afkoppeling van regen- en afvalwater, afkoppeling van en collectief plaatsen en beheren van individuele waterzuiveringsinstallaties, berging en buffering van regenwater bij bestaande woningen naar aanleiding van de aanleg van openbare riolering.


 

AANVERWANTE INFO


Zoeken