Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuwsarchief / Wegenwerken Abtsdreef

Wegenwerken Abtsdreef

In Abtsdreef worden tussen maandag 2 november en vrijdag 6 november herstellingswerken uitgevoerd aan de betonplaten. In het betrokken deel wordt alle verkeer verboden. Er wordt een lokale omleiding voorzien.

De herstellingen worden uitgevoerd in Abtsdreef,  het deel tussen het kruispunt met Dorpsstraat/N111 en het kruispunt aan Mispelaarlaan.

Dit gedeelte wordt tussen vanaf maandag 2 november vanaf 07u00 en vrijdag 6 november 2015 tot 17u00 afgesloten voor alle verkeer (inclusief plaatselijk verkeer, uitzondering prioritaire hulpdiensten).

Het Werfken dat ontsloten worden via het betrokken deel in Abtsdreef wordt hierdoor eveneens verkeersvrij gemaakt.

 

Leveranciers, bezoekers, bewoners voor het betrokken deel Abtsdreef en Werfken

Deze zijn, om hun voertuigen te stallen, aangewezen op de parking van Colruyt te parkeren. Alle woningen, bedrijven liggen op wandelafstand. De parking is te bereiken via de omleidingsweg, ingang parking aan Esdoornlaan.

 

Wegomleiding

 

omleiding1 abtsdreef

De verkeersomleiding in vermelde periode tussen Berendrecht/Zandvliet en Stabroek is als volgt:

- Richting Stabroek centrum vanaf Abtsdreef: Mispelaarlaan, Esdoornlaan (eenrichtingsverkeer), Parklaan, Meidoornlaan, Dorpsstraat.

- Richting Berendrecht/Zandvliet vanaf Dorpstraat: via Meidoornlaan, Parklaan, Lijsterbeslaan (eenrichtingsverkeer), Mispelaarlaan, Abtsdreef.

Omleidingsplan kan je hier downloaden.

 

De tijdelijke verkeersmaatregelen zijn is als volgt:

- Abtsdreef tussen Dorpsstraat en Mispelaarlaan + Werfken: alle verkeer wordt verboden, met uitzondering van fietsers en bromfietser klasse A. Verboden te parkeren en stil te staan. Medewerkers, postmedewerkers, leveranciers, klanten, …,  zijn aangewezen op de parking van colruyt om hun voertuigen te parkeren. Alle bedrijven liggen op wandelafstand. De parking is te bereiken via de omleiding, ingang aan Esdoornlaan.

- Mispelaarlaan: stilstaan- en parkeerverbod in het gedeelte tussen Lijsterbeslaan en Esdoornlaan aan beide kanten. Hier wordt een tijdelijke halte voorzien voor de autobussen in beide rijrichtingen.

Lijsterbeslaan: eenrichtingsverkeer met als rijrichting van Parklaan naar Mispelaarlaan (met uitzondering van fietsers en bromfietser klasse A) + stilstaan- en parkeerverbod aan de rechterkant in de rijrichting van Mispelaarlaan (kant oneven huisnummers).

Esdoornlaan: eenrichtingsverkeer met als rijrichting van Mispelaarlaan naar Parklaan (met uitzondering van fietsers en bromfietser klasse A) + stilstaan- en parkeerverbod aan de linkerkant in de rijrichting van de Parklaan (kan even huisnummers).

Meidoornlaan: ter hoogte van de hoeken aan de Dorpsstraat worden tijdelijke haltes voor de autobussen ingesteld. Het parkeren in de aangeduide zone is uitsluitend voorbehouden voor autobussen.

 

De Lijn

Lijn 770 : Zandvliet - Hoevenen - Antwerpen
Vanaf 02/11/2015 7:00 tot 06/11/2015 17:00 wordt een omleiding ingesteld (zie hiervoor).
Niet-bediende haltes: Stabroek: Dorp, Van De Poel, Mispelaarlaan.

Tijdelijke vervanghaltes: In Meidoornlaan, In Mispelaarlaan.

 

 

 

 

AANVERWANTE INFO


Zoeken