Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Nieuwsarchief / Wegenwerken op komst

Wegenwerken op komst

Vanaf augustus starten op 4 plaatsen in Stabroek wegenwerken.

Vooral de projecten op de gewestweg N111 (delen Hoogeind en Driehoek) en Krekelberg zijn werven van lange duur en moet rekening worden gehouden met hinder voor het doorstromingsverkeer.

 

Vanaf maandag 5 augustus start fase 1 van de heraanleg van de gewestweg N111 op het Hoogeind aan het kruispunt met Grote Molenweg en Dorpsstraat. Dit kruispunt wordt voor 2 maanden buiten werking gesteld voor aanleg van nutsleidingen en rioleringen. Begin oktober werken de nutsmaatschappijen gevolgd door de aannemer van de riolering en wegen verder richting Putte. Deze periode zal ongeveer 1,5 jaar duren.

Vanaf maandag 19 augustus starten de werken aan de nutsleidingen in Krekelberg, meer bepaald in het deel tussen Hoge Weg en het containerpark. Wegenwerken op Krekelberg starten eind september in het deel Parijseweg tussen Bonapartelaan en het kruispunt met Krekelberg. Deze zullen ongeveer 2 maanden duren.

Begin augustus starten nog rioleringswerken in Dennenlaan en Slijkweg, die 2 tot 3 maanden zullen duren.

Meer informatie over deze werven vindt u in de projectfiches op deze website.

 

De website Stabroekmobiel.be is speciaal geopend voor de doorstroming van alle nuttige informatie over deze werken, in het bijzonder de verkeerssituatie en de bereikbaarheid van de aannemers, want deze blijven bereikbaar al zal soms wel eens moeilijk worden. U daarvan op de hoogte houden is het uitgangspunt van deze projectwebsite. De moeite om te volgen dus.

 

Volgen kan ook via de sociale media Facebook en Twitter.

 

F
 

AANVERWANTE INFO


Zoeken